Hyaluronzuur fillers

Waarvoor kunnen fillers gebruikt worden?

Lippen en lipcontouren

Lippen zijn vaak de blikvanger van het gelaat. Mooie volle lippen geven een jeugdige uitstraling. Met het ouder worden, is er volumeverlies. De  lippen kunnen opgevuld worden op een subtiele manier, zo natuurlijk mogelijk.

Ook de lipcontouren kunnen behandeld worden wat op zich al een mooi resultaat geeft.

Marionetlijnen

De marionetlijnen zijn de plooien die van de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Behandeling van deze lijntjes kan voor een zachtere en frisse uitdrukking zorgen.

Neuslippenplooi of nasolabiale plooi

Ten gevolge van huidverslapping en volumeverlies ontstaan er plooien en lijnen in het gelaat zo ook de neuslippenplooi. Deze loopt van de zijkanten van de neus naar de lippen. Ze wordt ook soms de lachlijn genoemd. Naarmate je ouder wordt, kan deze plooi dieper worden. Het gezicht krijgt een vermoeide uitdrukking. Een filler kan deze plooi minder diep maken.

Kaaklijn verstevigen en kaaklijncontouren

Onder invloed van de zwaartekracht en door volumeverlies en huidverslapping, gaat de kaaklijn er een stuk minder strak uitzien. Fillers kunnen deze verslapte kaaklijn terug strakker maken. Ook de contouren kunnen geaccentueerd worden en de vorm kan verbeterd worden zonder dat het effect onnatuurlijk is.

Traangootjes

Traangootjes lopen van de binnenste ooghoek schuin naar beneden richting de wang. Diepe traangootjes kunnen je al snel een vermoeid uiterlijk geven. De traangoot ontstaat meestal door volumeverlies bij het ouder worden, maar ook veel jonge mensen hebben last van donkere kringen onder de ogen. In dit geval is de oorzaak vaak genetisch. 

Door middel van een hyaluronzuur filler maken we deze traangootjes minder diep, zodat je terug een uitgeruste, frisse blik krijgt. 

Holle slapen

Bij veroudering neemt het vetweefsel in het gelaat af en vermindert de botmassa. Hierdoor worden onze slapen holler en dit leidt dan weer op zijn beurt tot vermeerdering van kraaienpootjes en zakking van de buitenste rand van de wenkbrauw. Door de slapen op te vullen met filler wordt de diepte hier minder en worden de jeugdige contouren van het gelaat teruggebracht. 

Rimpeltjes rond de mond

Deze ontstaan door het veelvuldig samentrekken van de lippen in combinatie met veroudering van de huid. Roken draagt ook bij tot het ontstaan van deze lijntjes, vandaar ook wel de benaming rokerslijntjes.  Een filler gaat deze lijntjes vervlakken.

Jukbeenderen

Jukbeenderen zorgen voor een jeugdige en frisse uitstraling. Naarmate we ouder worden, is er bot-, spier- en vetverlies en dat zien we ook ter hoogte van de jukbeenderen. Gezichtscontouren kunnen afvlakken of soms zijn deze van nature uit minder uitgesproken bij sommige personen. Met een filler worden de jukbeenderen geaccentueerd of wordt het volume teruggebracht voor een jeugdige uitstraling.

Kin

De vorm van de kin bepaalt mee onze gezichtscontour. Een correctie van de kin is mogelijk met een filler. Een kleine kin kan groter gemaakt worden met een filler waarbij de natuurlijke balans van het gelaat gerespecteerd wordt.

Statische rimpels of putjes in de kin, waarbij botuline toxine onvoldoende is, kunnen opgevuld worden met een filler.

Ingevallen wangen

Vanaf ongeveer je dertigste jaar verlies je collageen en vetmassa. Hierdoor kunnen de wangen wat invallen. Dit gaat ook vaak gepaard met botverlies ter hoogte van de jukbeenderen. Daarnaast spelen stress en vermoeidheid ook een grote rol. Opvullen van de wangen geeft jouw gelaat opnieuw een gezonde en zachte uitstraling.

Hyaluronzuur fillers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x